Coș cumpărături
Coș cumpărături
Transport gratuit la comenzile peste: 300 RON persoane fizice, 900 RON dealeri
Transport gratuit la comenzile peste: 300 RON persoane fizice, 900 RON dealeri

Căutare după marcă și model

Filtre produse
An de fabricatie
Producator

Lentila 100 %(2021) RC2 / AC2 / ST2 - RACECRAFT 2 / ACCURI 2 / LOSS 2 Culoare Fumurie

 
 
 
 
 
Preț cu TVA: 61 lei
Stoc: Da
In Stock

RemoveAdd
Cod produs: 51008-102-01
Producător: 100%
 
Este timpul să experimentezi ochelarii tăi preferați de motocross și de munte de la începuturile Racecraft, Accuri și Strata, dar de data aceasta într-un mod cu totul nou. 
Am preluat ceea ce am învățat de la ochelarii de protecție Armega și am implementat această tehnologie pentru restul familiei, oferindu-vă un câmp vizual cu 17% mai mare, cu mai mult confort și siguranță decât înainte.
Experimentați o nouă eră .
Bine ați venit la Racecraft2, Accuri2 și Strata2.
Am lansat linia noastră de ochelari de înaltă performanță din a doua generație, care includ actualizări ale stilurilor populare Racecraft, Accuri și Strata.
Cu o atenție excepțională la detalii, toate cele trei stiluri Gen 2 au un câmp vizual vertical cu 17,5% mai mare în comparație cu modelele Gen 1.
Racecraft 2 este ochelarii de protecție dovediți în campionat, care au fost rafinați pentru a avea un câmp vizual și mai larg și un confort de neegalat pentru o dominație suplimentară pe pistă.
Accuri 2 stabilește un nou punct de referință pentru performanța premium la preț mediu, oferind protecție de elită, vizibilitate și confort.
Strata 2 oferă o valoare excepțională pentru călăreții de zi cu zi și pentru cursele în curs de dezvoltare .
Toate cele trei stiluri Gen 2 acceptă detașarea stâlpului triplu pentru o potrivire sigură, curea extra lată acoperită cu silicon pentru aderență maximă, a sistem de atașare a lentilelor în nouă puncte pentru atașarea lentilelor și lentile din policarbonat cu acoperire anti-aburire pentru a ajuta motocicliștii să extindă vederea rămâne clară.
Ochelarii de protecție Gen 2 vin și cu o spumă de pluș pentru față care absoarbe transpirația și o piesă a nasului îmbunătățită de la revoluționarul Armega pentru un confort optim pe tot parcursul zilei.
Deși fiecare model are caracteristici unice, toate trei folosesc aceeași tehnologie de lentile interschimbabile și sistem de rupere, astfel încât bicicliștii pot fi echipați pentru toate condițiile de mers fără nevoia de a împacheta accesorii suplimentare.
Este 100% cel mai cuprinzător sistem de ochelari de până acum și va schimba regulile jocului pentru călăreții de toate nivelurile de sport.
Community Verified icon
 
 
 

Recenzia ta

Alte produse din această categorie

Cele mai vizitate produse